Naša misija je briga o ljudima, radna etika i profesionalizam. Tajna našeg uspeha je u davanju i kreiranju bolje budućnosti kroz sagledavanje našeg doprinosa svetu u kome živimo i radimo.

Vreme koje ulažemo u delatnost kojom se bavimo zaslužuje 100%-tni fokus i posvećenost. Produktivno upotrebljeno vreme znači da svakom zadatku koji je pred nama pristupamo sa punom pažnjom i trudom.

Pod profesionalizmom podrazumevamo način na koji poslujemo: naše procese, edukaciju, tačnost, integritet, kredibilitet i posvećenost kontinuiranom unapređivanju. Nikada ne prestajmo sa učenjem i ličnim rastom. Neka nam prioritet bude konstantno usavršavanje u svim oblastima.

mountains italy

DIACOR

 Naša vizija je da predano radimo na uspostavljanju pozicije regionalnog lidera u oblasti distribucije medicinskih sredstava. Želimo kontinuirano da unapređujemo partnerske odnose sa kupcima i povećavamo njihovo zadovoljstvo.

Prepoznati smo po uvođenju inovativnih rešenja i distibuciji brendova sa najvećim poverenjem u oblasti medicinskih tehnologija, kontinuiranoj edukaciji i istraživanju novih mogućnosti za unapređenje zdravstvene zaštite i poboljšanje kvaliteta dijagnostičkih I terapeutskih metoda.

Želja nam je da razvijamo i unapređujemo izuzetne sposobnosti zaposlenih i poboljšavamo kvalitet procesa unutar organizacije.